In gesprek met Joram Kaat bij EO DIEP

Voor het Youtubekanaal en Instagrampagina van EO DIEP sprak Dominee Niels met Joram Kaat over jezelf vergelijken met anderen: 'Vergelijk jezelf met jezelf.'

DIEP de Podcast (EO) met Dominee Niels

Voor het programma DIEP van de EO maakte Dominee Niels een podcastserie met diverse psychologen, counselors, predikanten en experts over levensvragen van  de BN'ers in het programma.

'Hoe kan de kerk twintigers en dertigers betrokken houden?'

Interview met Dominee Niels in het Nederlands Dagblad van 30 januari 2021.

 

"Volop kansen om aan te sluiten bij jongere generatie"

Interview met Dominee Niels Gillebaard in Woord en weg van januari 2021.

Dominee Niels en Huub Oosterhuis in gesprek

Voor de serie 'Om Liefde' van Mijnkerk sprak Dominee Niels Gillebaard met Huub Oosterhuis over de generatie van 30'ers en 40'ers in de kerk. Klik op de afbeelding voor het interview. De hele serie van 'Om Liefde' vind je hier.

Jongerenreizen naar Kenia

Met de jongeren van Samen voor Kenia helpen bouwen aan een school en een goede watervoorziening op twee locaties in Kenia.

 

Niels Gillebaard Samen voor Kenia

Online serie over christelijke meditatie

Meditatie is helemaal hip. Wist je dat het christelijk geloof ook meditatie kent? Dominee Niels Gillebaard is meditatiebegeleider bij Vacare - Platform voor meditatief leven. Bekijk hier de online-serie 'Meditatief leven.' Meer informatie over christelijke meditatie vind je hier.

 


Artikel in het Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad publiceerde in een serie over stilte in de moderne wereld. Voor de serie schreef Dominee Niels Gillebaard een bijdrage.

 


'Vloggende predikanten en telefonisch koffiedrinken'

Over kerk-zijn in coronatijd. Op de foto staat Dominee Niels Gillebaard met Dominee Henco van Capelleveen'Young and Preaching'

In 2015 interviewde BEAM van de EO Dominee Niels Gillebaard over hoe het is om 'Young and Preaching' te zijn.